Lagerlokal, Grönsaksgatan 5, Olskroken, Göteborg

  • 3 448 m²
  • 129 300 - 215 500 kr/mån

I Partihallsområdet finns nu en effektiv lager-/ verksamhetslokal i markplan ledig att hyra. Ytan uppgår till totalt 3 448 kvm varav 167 kvm utgörs av kontor och personalutrymmen belägna en trappa upp ...


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 3 448 m²
Adress Grönsaksgatan 5
Område Olskroken
Objektsnummer 41918575
Områdeshyra 129 300 - 215 500 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Beskrivning

I Partihallsområdet finns nu en effektiv lager-/ verksamhetslokal i markplan ledig att hyra. Ytan uppgår till totalt 3 448 kvm varav 167 kvm utgörs av kontor och personalutrymmen belägna en trappa upp. Lokalen har en öppen planlösning med pelarupphängt bjälklag samt två portar.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Partihallsområdet. Området består av diverse grossister inom bl.a. grönsaker, frukt, mat samt blommor. Cirka 1 km från lokalen ligger Olskroken som är ett genuint och charmigt område ett stenkast från de centrala delarna av Göteborg. Från Olskroken har man närhet till både grönområden och centrum. En kort spårvagnsfärd från Olskrokstorget nås Skatås motionsområde som erbjuder stort utbud av motionsspår och badplatser.

Kommunikationer

Lokalen nås smidigast med bil. Kollektiva förbindelser finns med ett promenadavstånd bort.

Planlösning

Öppen.

Parkering

P-platser finns runt fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen