Kontor, Gottorpsvägen 41, Syd, Bunkeflostrand

  • 70 m²

Kontorslokal ledig i Bunkeflostrand!


Lokaltyp Kontor
Total yta 70 m²
Adress Gottorpsvägen 41
Område Syd
Kommun Malmö kommun
Byggår 2018
Objektsnummer 41899896

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I vår nybyggda fastighet i Bunkeflostrand finns nu denna kontorslokal ledig. Lokalen finns i bottenplan och har fönster i två vädersträck. Ingång från Rapsbaggegatan samt även dörr ut mot uteplats på baksidan.

Hela lokalen är vitmålad och har ekparkett. Vitt kök med bänkskiva i laminat med färg ”svart mocca” samt vitt kakel. Badrummet har grått klinker och vitt kakel.

Omgivning

Fastigheten ligger på härligt läge vid Gottorps Allé i Bunkeflostrand. Här finns både villor, radhus och flerbostadshus. Nära vårt bostadskvarter finns flera grönområden, åkermark, multisportarena, lekplats och hundrastplats .

Kommunikationer

Det tar 15 minuter med cykel till Hyllie och Limhamn och utanför huset går bussar till centrala Malmö. Broöverfarten till Danmark är runt knuten. Utanför dörren går bussar till centrala Malmö.

Service

I bostadsområdet Annestad rakt över vårt kvarter finns vårdcentral, livsmedelsbutik, pizzeria och frisör. I Bunkeflostrand finns ett mindre centra med restaurang och ICA butik. Det är nära till förskolor och grundskolor och bra gång och cykelstråk.Bilder på lokalen