Kontor, Garnisonsgatan 25, Berga, Helsingborg

  • 105 m²

Lokal med möjlighet att passa till flera olika sorters verksamheter. Kontor, försäljning, friskvård eller showroom.


Lokaltyp Kontor
Total yta 105 m²
Adress Garnisonsgatan 25
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41862898
Bifogade filer

Beskrivning

Lokal med möjlighet att passa till flera olika sorters verksamheter. Kontor, försäljning, friskvård eller showroom. Egen ingång och goda parkeringsmöjligheter utanför.

Omgivning

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga från bland annat centrum och Maria Park.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den grannfastigheten finns Holy Greens och 100 meter bort finns restaurang SMAK. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic. Precis utanför entrén finns det 27 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen