Butikslokal, Gamla vägen 7A, Örebro

  • 288 - 864 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 16 800 - 79 200 kr/mån

Nybyggd lokal om 864 kvm med ett utmärkt exponeringsläge.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 288 - 864 m²
Adress Gamla vägen 7A
Kommun Örebro kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41931355
Områdeshyra 16 800 - 79 200 kr/mån
700 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Stor och ljus lokal med stora anpassningsmöjligheterStor och ljus butikslokal på
populära Aspholmen med bästa skyltläge vid Gustavsviksbron/Gamla Vägen. Närheten till E18/E20 möjliggör för god logistik samt en lättillgänglighet för era kunder.
Lokalen om 864 kvm kan hyras i sin helhet eller delas upp i tre stycken lokaler om 288 kvm. Ni har stor möjlighet att anpassa lokalens utformning efter era behov. Lagerkapaciteten är 1500kg/m2. Det finns gott om fria parkeringsplatser utanför.
Aspholmen är ett företags- och industriområde i de södra delarna av Örebro. Inom Aspholmenområdet finns flera butiker inom heminredning, trädgård, maskinuthyrning, byggmaterial men även lagerverksamheter och kontor
Tillträde sker enligt överenskommelse

BOKA VISNING / KONTAKT

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.
Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Omgivning

Aspholmen är ett företags- och industriområde i de södra delarna av Örebro.

Service

Inom Aspholmenområdet finns flera butiker inom heminredning, trädgård, maskinuthyrning, byggmaterial men även lagerverksamheter och kontor.

Övrigt

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.
Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.
Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.
Läs mer hos Locus Advice


Karta


Bilder på lokalen