Kontor, Gamla Flygplatsvägen 4, Hisingen, Torslanda

  • 350 m²

Nu finns ledig kontorsyta att hyra i Torslanda Hangar. Vid behov finns möjlighet att dela lokalen i två mindre kontorsytor. Torslanda Hangar ligger i korsningen mellan Gamla Flygplatsvägen, Torslandavägen och Kongahällavägen. Fastigheten genomgick en större ombyggnad av fasader och renovering av kontorsdelen 2005....


Lokaltyp Kontor
Total yta 350 m²
Adress Gamla Flygplatsvägen 4
Område Hisingen
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41859718

Beskrivning

Nu finns ledig kontorsyta att hyra i Torslanda Hangar. Vid behov finns möjlighet att dela lokalen i två mindre kontorsytor. Torslanda Hangar ligger i korsningen mellan Gamla Flygplatsvägen, Torslandavägen och Kongahällavägen. Fastigheten genomgick en större ombyggnad av fasader och renovering av kontorsdelen 2005.

Omgivning

Lokalen ligger med ett kort avstånd till fastigheterna Terminal 1 och Terminal 3 som ingår i en den nya detaljplanen för Amhult 2. I detaljplanen för Amhult 2 planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen. Amhults Resecentrum ligger i närheten av lokalen som trafikeras av ett flertal busslinjer.

Kommunikationer

Kollektiva förbindelser finns precis utanför.

Parkering

Finns utanför.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!