Kontor, Gamla Brogatan 26, Norrmalm, Stockholm

  • 213 m²
  • 86 975 - 118 925 kr/mån

Vacker sekelskiftesbyggnad med moderna kontor och generös takhöjd. En mycket ljus lokal med rymliga ytor och trevlig atmosfär. Ljusa ytskikt, glaspartier in till konferensrum samt generöst ljusinsläppifrån stora fönster. Totalt ca 20 arbetsplatser i öppen sittning samt tre se konferensrum. Mysig matplatsdel med pentry och vy ut mot innergården. Entré med välkomnande loungedel och ytterligare en entré från motsatta delen av lokalen. Optimalt upplägg för att kunna ha en besöksdel och en intern en...


Lokaltyp Kontor
Total yta 213 m²
Adress Gamla Brogatan 26
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41926924
Områdeshyra 86 975 - 118 925 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Vacker sekelskiftesbyggnad med moderna kontor och generös takhöjd. En mycket ljus lokal med rymliga ytor och trevlig atmosfär. Ljusa ytskikt, glaspartier in till konferensrum samt generöst ljusinsläpp ifrån stora fönster. Totalt ca 20 arbetsplatser i öppen sittning samt tre se konferensrum.
Mysig matplatsdel med pentry och vy ut mot innergården. Entré med välkomnande loungedel och ytterligare en entré från motsatta delen av lokalen. Optimalt upplägg för att kunna ha en besöksdel och en intern entré. Det finns även två st wc samt en dusch. Som hyresgäst har ni tillgång till den gemensamma och otroligt mysiga innergården.

Omgivning

Trevliga Gamla Brogatan bjuder på gemytlig atmosfär med caféer, juicebarer, restauranger och butiker med det lilla extra. Juiceverket, KafeRang, Volt och Grandpa för att nämna några. Systrarna Grene öppnade sin nya Stockholmsbutik i samma hus nyligen. Under sommar och jul är det extra dekorationer längs gatan och det arrangeras "Gamla Brogatan-dagen" varje år. Som ett led i att skapa en trivsam och levande stadsbild. Att ha sitt kontor här skiljer sig därför stort mot många andra citylägen. Beläget mitt i stadspulsen, men samtidigt på en adress som består av äldre charmiga hus ifrån förra sekelskiftet, de sista som bevarats av Klara-kvarteren.

Service

Inget saknas här när det kommer till service och utbud av shopping, restaurang och nöje. På Gamla Brogatan hittar du: Grandpa, Volt, WOS, KafeRang, Junkyard, Kawaii, Röhnnish, Vetekatten mfl. Du har flera teatrar, konserthuset, klubbar, barer på gångavstånd. Clarion Sign Hotel har till och med en pool högst upp på taket och City SPA om du vill göra något extra för besökare och kunder.Bilder på lokalen