Butikslokal, Galoppvägen 10, ULRIKSDAL, Solna

  • 80 - 180 m²
  • 2020-10-01

Välkommen till Järva Krog Kvartersstad. Här skapar vi en ny stadsdel på en plats med lång tradition av gästfrihet och företagande.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 80 - 180 m²
Adress Galoppvägen 10
Område ULRIKSDAL
Kommun Solna kommun
Byggår 2020
Tillträde 2020-10-01
Objektsnummer 41917612

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I Järva Krog bygger vi nu den nya kvartersstaden. Här skapas en en tät, trygg och trivsam kvartersstad där livet på kontoret och förskolan lever sida vid sida. En hållbar, omväxlande och mänsklig plats där företagsamhet och privatliv går hand i hand. Där service och handel utgår från äkthet, omsorg och det lokala snarare än det strömlinjeformade och massproducerade. Där vi satsar lika mycket på livet mellan husen som inuti dem, på sociala ytor och informella mötesplatser, aktiviteter och evenemang.

I Järva Krog kommer bostäder, kontor, butiker, service och ett brett restaurangutbud att bli grannar i en urban gatumiljö. Detta blir en mötesplats och knutpunkt med anor från forntiden, anpassad för framtidens verksamheter och företag. Järva Krog är en del av nya Ulriksdal och totalt blir det 2 500 nya bostäder och 15 000 arbetsplatser. Närmsta grannar blir NCC:s nya huvudkontor, Scandic Järva Krog och The Winery Hotel. Från Järva Krog är det också nära till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra natur och flera promenad- och löparstråk. Inom promenadavstånd finns även Mall of Scandinavia och Friends Arena.

I området finns gott om allmänna kommunikationer. Det är endast fem minuters promenad till pendeltågsstation som i sin tur inte tar mer än 7 minuter in till city. Busshållplatsen ansluter direkt till fastigheten. Direktbussar till flygplatserna stannar utanför huset. Området är välplanerat för cyklister. Parkeringsplatser finns både under fastigheten och i parkeringsgarage i kvarteret.

Planlösning

Denna fina lokal i gatuplan går att dela i två mindre enheter om så önskas. Lokalen har access till det stora cykelrummet och är väl lämpad för cykelrelaterad verksamhet. Ej lämplig som restaurang.Bilder på lokalen