Kontor, Göteborgsvägen 51, Sandared, Borås

  • 60 m²
  • 1 rum

Kontor med sjöutsikt - bara 13 minuter från centrala Borås och 24 minuter från Landvetter Flygplats!


Lokaltyper Kontor / Kontor
Total yta 60 m²
Adress Göteborgsvägen 51
Område Sandared
Byggår 1900
Renoveringsår 2017
Våning 2 av 2
Antal rum 1
Ingår i hyra Värme, el
Objektsnummer 41895716

Beskrivning

Vill du och ditt företag utvecklas i en av Borås-traktens absolut vackraste miljöer? Välkommen till Sandareds Fabriker! Med endast 13 minuters resväg från centrala Borås, erbjuder vi en kreativ och lugn arbetsmiljö med skogen och Viaredsjön som närmaste grannar. I vårt nyrenoverade kontorshotell finns just nu ett kontor om 60 kvm att hyra med väldigt flexibel avtalstid. Lokalen är modernt designad men med tydliga kopplingar till fastighetens industriella arv. Välkommen förbi på en personlig visning! 0708-210025.

Omgivning

Viaredsjön ligger praktiskt taget utanför fönstret och fastigheten har många härliga uteplatser och bryggor att relaxa på.

Kommunikationer

Buss 404 till Viken alternativt buss 159 till Sandared.

Planlösning

I vårt kontorshotell finns just nu möjligheten att hyra ett kontor på 60 kvm. Som hyresgäst hos oss delar du på kök, konferensrum och toaletter med övriga hyresgäster. Bilen parkerar du gratis på vårt område!

Parkering

Ja

Service

Sandareds centrum ligger endast 2 minuter från fabriksområdet.

Vägbeskrivning

Från Borås: Tag RV40 mot Göteborg. Sväng av vid Viaredsmotet och ta första avfarten. Taff vänster i nästa rondell och fortsätt 6km på Göteborgsvägen. Fastigheten ligger på vänster sida.

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

Jirotex, Vikur, m.fl.


Bilder på lokalen