Produktionslokal, Gösta Ekmans väg 18, AXELSBERG, Stockholm

  • 660 m²
  • Omgående eller enlligt ök.

Lättillgänglig lager- alternativt verkstadslokal i markplan med bra anslutning till Södra Länken/E4:an för bilburna och gångavstånd till tunnelbana!


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 660 m²
Adress Gösta Ekmans väg 18
Område AXELSBERG
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1968
Tillträde Omgående eller enlligt ök.
Objektsnummer 41932520

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Bra lastmöjligheter och två p-platser alldeles utanför porten!

Lokalen utgörs till största del av en öppen yta som passar utmärkt att nyttjas som lager alternativt verkstad eller en kombination av båda. Det finns även två kontorsrum, ett fikarum med pentry, wc med dusch samt omklädningsrum. Här finns också ett par mindre förrådsutrymmen och ett rum med sopkärl.

Säkerhet: Lokalen har ett securitaslarm installerat.

Denna lokal passar utmärkt som hantverkarlokal och skulle även kunna fungera för ett snickeri. Då den ligger intill ett bostadshus passar inte en sådan verksamhet som innebär att allt för frekvent och tung trafik utgår från lokalen.

Lokalen har god access med markport för smidig in- och utlastning. Porten är ca 2,66 m bred och ca 2,26 m hög och styrs med fjärrkontroller. Takhöjden i lokalen varierar med en höjd på ca 2,49 m som lägst och ca 2.70 m till takbalkarna. Takhöjden mellan dessa är högre. Fastighetsägaren är öppen för att diskutera eventuella anpassningar.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med ca 5-6 minuters gångavstånd till t-banestationerna Axelsberg och Örnsberg. Fastigheten är lättillgänglig för den bilburne med dess nära anslutning till Hägerstensvägen varifrån man snabbt tar sig till Årstalänken och vidare ut på Essingeleden/E4/E20.

Parkering

Det finns två p-platser precis utanför lokalen att hyra.

Service

Vid Örnsbergs T-banestation finns Coop Konsum, restaurang, gatukök och Pressbyrån. I Örnsberg finns även bageri/café där man kan köpa lunchmat. Vid Axelsbergs t-bana finns Apotek, vårdcentral, restauranger, café, frisör, kemtvätt/skrädderi, Ica-butik med mera. Under senare år har det byggts mycket bostäder i området vilket har gett mer liv och rörelse i området även under kvällstid. Det är promenadavstånd till Telefonplan där ett stort ett stort antal lunchrestauranger finns att välja mellan samt en välbesökt klätteranläggning. Det är även gångavstånd till Aspudden och Hägerstensåsen där fler restauranger och mataffärer finns.

Övrigt

ÖVRIGT:

OBS: Verksamhet som har med bilar att göra godkännes ej av hyresvärden!