Kontor, Göran Olsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 375 m²

På bästa läge precis vid Malmö Centralstation ligger denna kontorslokal om 375 kvm. Här sitter ni högst upp i huset i en lokal med härlig känsla med synliga bjälkar och takfönster. Lokalen har en flexibel planlösning så oavsett om ni vill sitta i ett öppet kontorslandskap eller rumsindelat så har vi en lösning för detta. Låt oss tillsammans ta fram den planlösning som passar bäst för er. Följ länken för en virtuell visning. https://youtu.be/3kDWgeIoa78 Varmt välkommen att kontakta oss för me...


Lokaltyp Kontor
Total yta 375 m²
Adress Göran Olsgatan 1
Område Centrum
Objektsnummer 41888213

Beskrivning

På bästa läge precis vid Malmö Centralstation ligger denna kontorslokal om 375 kvm. Här sitter ni högst upp i huset i en lokal med härlig känsla med synliga bjälkar och takfönster.

Lokalen har en flexibel planlösning så oavsett om ni vill sitta i ett öppet kontorslandskap eller rumsindelat så har vi en lösning för detta.

Låt oss tillsammans ta fram den planlösning som passar bäst för er.

Följ länken för en virtuell visning.
https://youtu.be/3kDWgeIoa78

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Parkering

Det finns parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Bilder på lokalen