Kontor, Gåsebäcksvägen 20, Helsingborg

  • 563 m²
  • 37 533 - 51 608 kr/mån

Välkommen till detta moderna kontorshus på Gåsebäcksvägen 20 i Södra Helsingborg. Detta är ett perfekt kontorsläge för företaget som vill slippa trängseln och stöket i city. Högst upp i huset på plan 6 kan vi erbjuda en kontorslokal på 563 kvm. Idag är lokalen bygg med en blandning mellan mötesrum och kontorsrum, men det går att öppna upp lokalen för mer landskap. Bilderna i presentationen visar på ett renoverat kontor i huset och på den minimistandard som uppnås vid en lokalanpassning. I...


Lokaltyp Kontor
Total yta 563 m²
Adress Gåsebäcksvägen 20
Objektsnummer 41867913
Områdeshyra 37 533 - 51 608 kr/mån
800 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till detta moderna kontorshus på Gåsebäcksvägen 20 i Södra Helsingborg. Detta är ett perfekt kontorsläge för företaget som vill slippa trängseln och stöket i city.

Högst upp i huset på plan 6 kan vi erbjuda en kontorslokal på 563 kvm. Idag är lokalen bygg med en blandning mellan mötesrum och kontorsrum, men det går att öppna upp lokalen för mer landskap.

Bilderna i presentationen visar på ett renoverat kontor i huset och på den minimistandard som uppnås vid en lokalanpassning.

I kontorshuset finns ett fullutrustat gym vilket innebär att träningen aldrig varit lättare. Varför inte kickstarta morgonen med ett träningspass eller samla ihop kollegorna för ett lunchpass?

Vi välkomnar alla verksamheter, men för tillfället hittar ni företag med kopplingar inom bland annat el/vvs//bygg, IT, teknik och industri.

Det finns många fördelar med att etablera ert kontor här, men för att nämna några kan vi börja med att berätta att det är lätt att ta sig hit. Kontorshuset ligger precis intill E4.an. När ni väl är här så har vi sett till att det finns gott om parkeringsplatser för er. Slutligen får ert företag optimalt med exponering med skyltmöjligheter utmed E4:an.

Nyfiken och vill veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss.

Omgivning

Kontorshuset ligger strax söder om Helsingborg. En av de största fördelarna med detta kontorsläge är framförallt lättillgängligheten och att ni som företag får ett exceptionellt skyltläge. Man har direkt access till E4 och med ca 10-15 minuters cykelavstånd ligger Helsingborgs kommunikationsnav, Knutpunkten.
Den trevliga Furutorpsparken ligger även nära till hands.

Parkering

Parkeringsplatser finns vid fastigheten.

Service

Att ha välmående personal är viktigt och för att underlätta detta för er finns det möjlighet att träna på ett fullutrustat gym i huset. Träningen har aldrig varit enklare.


Bilder på lokalen