Kontor, Gårdsfogdevägen 5-7, Bromma/Mariehäll, Bromma

  • 2 600 m²

Attraktivt lager med egen lastkaj och fräscht kontor för B2B- handel


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 2 600 m²
Adress Gårdsfogdevägen 5-7
Område Bromma/Mariehäll
Publicerad 2023-09-29
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41945344
Bifogade filer

Beskrivning

Denna attraktiva kombilokal finner ni mitt i Mariehäll. Här får ni ett lager med smidig inlastning och ett fräscht kontor med härligt ljusinsläpp.

Lagerdelen har en smidig inlastning via egen lastkaj med två stora markportar. Det finns även ett höj- och sänkbart lyftbord. Lagret har stor öppna ytor och två kontorsrum. Passar perfekt för B2B- handel.

Den fina kontorsdelen har en blandad planlösning med ett stort öppet landskap, kontorsindelade rum, ett flertal mötesrum och omklädningsrum för personal.
Kontoret har två entréer vilket öppnar upp möjligheten för att ha en intern del för personal och en extern del för besökare.

I området finns ett café där ni kan beställa lättare luncher och välsmakande gofika.

Välkommen på visning!

Omgivning

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån växer nya stadsdelar fram med bostadsområdet Bromma Sjöstad och vidare utveckling in mot Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

I området finns också café och restauranger som dagligen serverar lunch av hög kvalitet.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Parkering

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Vi vill vara ett hållbart fastighetsföretag och vill göra det enkelt för våra hyresgäster transportera sig miljömedvetet. Är du intresserad av att kunna ladda din elbil på jobbet kan du kontakta din Biträdande förvaltare för mer information.

Övrigt

Fastigheten med gångavstånd till flyget och tvärbanan utanför dörren. Tack vare sin närhet till Bromma flygplats har det här alltid suttit företag med kopplingar till flyg. Fastigheten består av flera byggnader med kontor och samt industriytor som konverterats till handel/Grosshandel.


Karta
Visa på kartan: