Kontor, Gästabudsvägen 6, Spelhagen, Nyköping

Klövern Bilservice (540 m) Shopping (1 m) Kommunikation (332 m) Restaurang (468 m) Friskvård (1 m) Bank (902 m) Parkering (862 m) Grönområde (332 m) Bränslestation (377 m)

Flexibelt trevligt kontor med höjd och utsikt

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 920 m²
Adress Gästabudsvägen 6
Område Spelhagen
Objektsnr 41860801
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Rymlig och flexibel lokal med utrymme för många arbetsplatser i öppet landskap. Lokalens många fönster bjuder på såväl bra ljusinsläpp i kontorsdelarna som fantastiska vyer mot vattnet och Nyköpings småbåtshamn. Lokalen har ett trevligt pausrum, strategist placerad mitt i lokalen, en naturlig mötesplats som knyter samman de två kontorsdelarna. Hyr hela lokalen eller ta en del av den.

Omgivning

Området Spelhagen har på bara några år förvandlats från industriområde till en vacker idyll och stadsdel. Det är ett minst sagt expansivt område med stora utvecklingsmöjligheter.

Kommunikationer

Bussar trafikerar Arnöleden, endast en kort promenad ifrån fastigheten. Till busstation och centralstation är det mellan 1-2 km.

Service

Nära till den vackra hamnen och havet. Flertalet restauranger finns i närområdet och en kort promenad på ca 10 min till Nyköpings centrum.

Uthyrare & kontaktpersoner

Gästabudsvägen 6, Spelhagen

Lokalen är ljus och trevlig med konferensrum och en härlig t...

Visad

Östra Skeppsbron 1, Hamnen

Lokalen har en magnifik utsikt över hela Nyköpings Hamn geno...

Visad

Bagaregatan 3E, Centralt

Här på bottenplan skapar vi tillsammans ett häftigt kontor. ...

Visad