Lagerlokal, Fyrgatan, Arlandastad

JLL Bilservice (931 m) Bränslestation (1303 m) Kommunikation (190 m) Restaurang (476 m) Shopping (408 m) Parkering (1120 m) Friskvård (434 m)

Utmed E4:an och Arlandastad finns ett av Sveriges bästa logistiklägen. Nu finns chansen att etablera sig i denna nybyggda fastighet. Fastigheten är en modern och mycket flexibel lager och logistikanläggning. Det finns möjlighet att anpassa ytan efter ert behov. Höglagerdelen håller en fri höjd om 11,7 m. På entresolplan finns möjlighet att skapa kontor och personalutrymmen. Under entresolplan är det en fri höjd om 5,5 m. Entresolet är för övrigt placerat ovanför portarna. Dockningsanläggningar f...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 31 400 m²
Adress Fyrgatan
Objektsnr 41864440
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Utmed E4:an och Arlandastad finns ett av Sveriges bästa logistiklägen. Nu finns chansen att etablera sig i denna nybyggda fastighet. Fastigheten är en modern och mycket flexibel lager och logistikanläggning. Det finns möjlighet att anpassa ytan efter ert behov. Höglagerdelen håller en fri höjd om 11,7 m. På entresolplan finns möjlighet att skapa kontor och personalutrymmen. Under entresolplan är det en fri höjd om 5,5 m. Entresolet är för övrigt placerat ovanför portarna. Dockningsanläggningar för effektiv godshantering. Betonggolvet är fritt från skarvar och har en golvbärighet på 3500 kg/m² och 5000 kg punktbelastning. Personbilsparkering finns i anslutning till entréer . Byggnaden är ansluten till fjärrvärme. Byggnaden skall Green Building-certifieras. Kravet för certifiering är att byggnaden använder 25 % mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i Boverkets Byggregler (BBR) Synergieffekten av detta är att ni som hyresgäst får en lägre driftkostnad jämfört med ett traditionellt lager. Hela fastigheten är sprinklad med ESFR- sprinkler enligt SBF 120:7 Bockasjökoncernen bygger, äger och förvaltar fastigheter med inriktning mot lager och logistik i Skandinavien.

Generatorgatan 7-9., Arlandastad

Kontorslokalen har en blandad planlösning med både mindre ko...

Visad

Generatorgatan 7-9., Arlandastad

Kontorslokalen har en blandad planlösning med både mindre ko...

Visad

Generatorgatan 3-5, Arlandastad

Fina lagerytor med bra portar finns nu lediga, möjlihet att ...

Visad

Maskingatan 3, Sigtuna

Kontor med blandad planlösning i välbeläget lättindustriområ...

Visad