Kontor, Frihamnen 16 B, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 27 300 - 64 350 kr/mån
Lokalisera AB Shopping (6 m) Restaurang (6 m) Kommunikation (99 m) Friskvård (282 m) Grönområde (411 m) Bränslestation (446 m) Bilservice (478 m) Uttagsautomat (717 m) Bank (815 m)

Ljus och härlig lokal i ett strategiskt läge. Smakfullt och modernt med stora möjligheter.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 468 m²
Adress Frihamnen 16 B
Område Göteborg
Hiss Hiss finns
Objektsnr 41858494
Lokalguidens estimerade områdeshyra
27 300 - 64 350 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu kan vi erbjuda härliga ytor i Frihamnen. Från och med 1 januari 2016 finne en kontorsyta på plan 3 om 468 kvm i spännande Frihamnen. I ljusa lokaler med högt i tak blandas stora öppna ytor med kontorsrum och konferensrum.

I söderläge finns en balkong som vetter mot älven, med utsikt över Lilla Bommen och operan. Här sitter du på första parkett under stora event vid bananpiren.

Som grannar i fastigheten får du bland andra Bukowskis, Hewlett Packard och Mix Megapol samt den populära restaurangen Runegård & Hvit.

Omgivning

Frihamnen är Göteborgs innersta hamn och ett område som kommer utvecklas till en attraktiv och levande statsdel. Det är här Göteborgs centrum ska länkas över älven och vidare mot Kvillebäcken och Lindholmen. Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.

Planlösning

Öppet kontorslandskap med rumsindelning i bakre delen av lokalen.

Service

På övriga området finner du en blandad verksamhet, så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Frihamnen 16 B, Göteborg

Ljus och härlig lokal i ett strategiskt läge. Smakfullt och ...

Visad

Frihamnen 16 A, Göteborg

En stor lokal med många möjligheter i ett strategiskt läge.

Visad

Frihamnen 16 A, Göteborg

En stor lokal med många möjligheter i ett strategiskt läge. ...

Visad

Frihamnen, Hisingen

Då: historisk omlastningsplats för bananbåtar. Nu: en ny, va...

Visad