Kontor, Frihamnen 16 A, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 39 433 - 92 950 kr/mån
Lokalisera AB Shopping (1 m) Restaurang (54 m) Kommunikation (60 m) Friskvård (251 m) Bilservice (422 m) Bränslestation (439 m) Grönområde (445 m) Uttagsautomat (686 m) Bank (782 m)

En stor lokal med många möjligheter i ett strategiskt läge. Ljust och luftigt när city och första parkett mot älven.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 676 m²
Adress Frihamnen 16 A
Område Göteborg
Hiss Hiss finns
Objektsnr 41849016
Lokalguidens estimerade områdeshyra
39 433 - 92 950 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En hållplats från Centralstationen ligger denna charmiga lokal med öppna ljusa ytor, stora rum, en härlig takhöjd och utsikt mot vattnet.
Här hittar du ljus och attraktiv lokal med högt i tak och stora öppna ytor i kombination med kontorsrum och konferensrum.

I söderläge finns en stor balkong som vetter mot älven och erbjuder utsikt över södra Älvstranden med Lilla Bommen och operan. Här sitter du på första parkett under stora event som till exempel Volvo Ocean Race sommaren 2015.

Som grannar i fastigheten får du bland andra Bukowskis, Hewlett Packard och Mix Megapol samt den populära restaurangen Runegård & Hvit.

Omgivning

Frihamnen är Göteborgs innersta hamn och ett område som kommer utvecklas till en attraktiv och levande statsdel. Det är här Göteborgs centrum ska länkas över älven och vidare mot Kvillebäcken och Lindholmen. Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt. Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt. Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.

Service

På övriga området finns en blandad verksamhet så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Frihamnen 16 A, Göteborg

En stor lokal med många möjligheter i ett strategiskt läge.

Visad

Frihamnen 16 B, Göteborg

Ljus och härlig lokal i ett strategiskt läge. Smakfullt och ...

Visad

Frihamnen 16 B, Göteborg

Ljus och härlig lokal i ett strategiskt läge. Smakfullt och ...

Visad

Frihamnen, Hisingen

Då: historisk omlastningsplats för bananbåtar. Nu: en ny, va...

Visad