Kontorshotell, Fridtunagatan 41, Ebbepark, Linköping

  • 10–70 m²

Välkommen till Ebbepark - en modig, omtänksam och smart del av staden!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10–70 m²
Adress Fridtunagatan 41
Område Ebbepark
Kommun Linköpings kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41948852

Beskrivning

I Spektrum väntar det smidiga arbetslivet på dig. Här väljer du själv det medlemskap som passar dig just nu. Från friheten att slå dig ner där du vill – när du vill – till ett rum att kalla ditt 24/7. Allt du behöver för att kunna börja jobba direkt ingår och nätverkande med andra modiga, omtänksamma och smarta Ebbeparkare får du på köpet. Flexibla avtal gör att du inte behöver skriva något i sten. Och växer du ur cowork finns möjlighet att flytta in i egna kontorslokaler utan att behöva lämna Ebbepark – i Spektrum eller i någon av de andra byggnaderna i området.

Spektrum Cowork kostar från 2100 kr exkl. moms/månad beroende på vilket koncept som passar dig bäst. Kontakta Mia Athlöf för mer exakta prisuppgifter.

Omgivning

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Ebbepark är på väg att omvandlas från en traditionell företagspark till framtidens hållbara tillväxtmiljö. Under de kommande åren ska verksamhetsytan fördubblas och nya bostäder ska byggas, tillsammans med utrymmen för skola, vård, service och rekreation. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen