Kontorshotell, Fridtunagatan 24, Ebbepark, Linköping

  • 10 m²

Välkommen att flytta in i vårt kontorshotell i Ebbepark


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10 m²
Adress Fridtunagatan 24
Område Ebbepark
Kommun Linköpings kommun
Hiss Ja
Våning 3 av 3
Objektsnummer 41950158

Beskrivning

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden!
Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Du som är intresserad av att ta del av gemenskapen i Ebbepark har nu möjlighet att hyra kontorsrum i vårt kontorshotell. Utöver det utbyte som kommer med närheten till andra företag får du tillgång till konferensrum, pentry, och terass som delas med de andra hyresgästerna. Som hyresgäst har du också möjlighet att koppla tjänster som internet, möblering och städning till ditt avtal.

Omgivning

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Bil- och Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.

Parkering

Ja

Service

Restauranger, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen