Kontor, Fredsforsstigen 22-24, Mariehäll, Bromma

Castellum Shopping (26 m) Restaurang (45 m) Bilservice (443 m) Friskvård (241 m) Kommunikation (178 m) Grönområde (571 m) Bränslestation (428 m) Parkering (350 m)

Ljus och flexibel lokal med en härlig utsikt

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 434 m²
Adress Fredsforsstigen 22-24
Område Mariehäll
Våning 5
Objektsnr 41816210
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ljus och flexibel lokal med en härlig utsikt

Kommunikationer

Ca 300 m till Tvärbanan samt ca 12 min gångväg till tunnelbana och tåg i Sundbybergs C.

Planlösning

På plan 5 ligger denna ljusa, trevliga kontorslokal med utsikt i alla väderstreck, bl.a mot Bromma flygplats, Bällstaviken och Sundbybergs Centrum.
Kontoret har ett bra inomhusklimat och har i dag en rumsindelad planlösning, men kan göras om till öppet kontorslandskap om så önskas. Det finns ett större och ett mindre mötesrum samt pentry med bra standard.

Gångavstånd till Bromma Blocks och Sundbybergs C med service, t-bana, pendeltåg och tvärbana.

Service

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. Ni hittar även ett Nordic Wellnes gym i området.

I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Castellum