Kontor, Fredsforsstigen 22-24, Bromma/Mariehäll, Bromma

  • 140 m²

En fin och perfekt lokal för det mindre företaget!


Lokaltyp Kontor
Total yta 140 m²
Adress Fredsforsstigen 22-24
Område Bromma/Mariehäll
Publicerad 2023-09-16
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41946658
Bifogade filer

Beskrivning

Mitt i Mariehäll, där nya områden börjar ta form och mycket intressant är på gång, finns denna fina och fräscha kontorslokal om 140 kvm.

Planlösningen består av två kontor, ett mindre och ett större, ett mötesrum, förråd, fint pentry och ett rum för telefonsamtal.

Kontorsrummen med dess ljusa ytskikt och stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt över Bällstaån.

I området finns både café och restaurang. Här serveras varierande luncher av bra kvalitet med en stor och härlig salladsbuffé. Om behovet av catering skulle uppstå så bistår de gärna med det.

Precis intill fastigheten ligger Hotell Brommavik beläget. Ett flott hotell i en kulturminnesmärkt sekelskiftsbyggnad med inredning i Gustaviansk stil. Här kan era kunder eller kollegor långväga ifrån övernatta. Hotellet erbjuder även konferensrum.

Bara 30 m från fastigheten finner ni gymmet Puls & Träning. Här kan ni unna er ett träningspass på lunchen.

Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån växer nya stadsdelar fram med bostadsområdet Bromma Sjöstad och vidare utveckling in mot Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

I området finns också café och restauranger som dagligen serverar lunch av hög kvalitet.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Parkering

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Vi vill vara ett hållbart fastighetsföretag och vill göra det enkelt för våra hyresgäster transportera sig miljömedvetet. Är du intresserad av att kunna ladda din elbil på jobbet kan du kontakta din Biträdande förvaltare för mer information.

Övrigt

En arkitektonisk dröm med den tidstypiska och karaktäristika fasaden som också är kulturklassad. Fastigheten uppfördes under sent 1950-tal och ägdes länge av Uppsala Universitet innan Castellum förvärvade den. Fastigheten består till största del av kontor och har några mindre lagermöjligheter med en stor gemensam lastkaj. Fredsfors 14 ligger med trevlig utsikt över Bällstaån i ett område som är under utveckling i och med att Stockholm växer.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen