Kontor, Framtidsvägen 14, Teleborg, Växjö

  • 10 - 700 m²
  • 417 - 46 667 kr/mån

Videum Science Park har expanderat för framtiden och byggt en ny fastighet med kontor, möteslokaler och restaurang. Du kan bli en del av framtiden!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10 - 700 m²
Adress Framtidsvägen 14
Område Teleborg
Byggår 2018
Hiss Ja
Objektsnummer 41885747
Områdeshyra 417 - 46 667 kr/mån
500 - 800 kr/m²/år

Beskrivning

Tiderna förändras, liksom arbetsverktyg, arbetssätt och samarbetsformer. Vårt senaste fastighet i Videum Science Park har vi planerat med stor flexibilitet för det planerade och oplanerade mötet. Vi har byggt samman husen med gemensam entré där du möts av vår reception och en restaurang samt alla våra nya konferenslokaler. Du som väljer ett kontor i den nya huset kommer att ha mycket nära till den service som vår bemannade reception erbjuder.

I Videum Science Park ligger vårt fokus på företag med upp till 50 anställda som ser nätverkande med andra företag som en utvecklingskraft och har en vilja att på ett eller annat sätt samspela med universitetets forskning, utbildning eller studenter.

Omgivning

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Kommunikationer

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Via cykelvägar från flera håll når du Videum Science Park. Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare. I laddparken laddar du och dina besökare era elfordon. Möjlighet finns för den som vill att hyra en fast parkeringsplats. Cykelgarage finns och pumpstation när däcken rullar onödigt trögt.

Parkering

Ja

Service

På området finns matställen, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat dagligvaruhandel, vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Övrigt

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk och expanderande miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet.

Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet WiFi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten.

För alla hyresgäster ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.


Karta

Bilder på lokalen