Kontor, Framtidsvägen 14, Teleborg, Växjö

  • 10 - 300 m²
  • enligt överenskommelse
  • 417 - 22 500 kr/mån

VIDEUM SCIENCE PARK - Mindre och medelstora nya kontor med gott om dagsljus och närhet till service, mötesrum, aktiviteter och andra företag.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10 - 300 m²
Adress Framtidsvägen 14
Område Teleborg
Kommun Växjö kommun
Byggår 2018
Hiss Ja
Tillträde enligt överenskommelse
Objektsnummer 41885747
Områdeshyra 417 - 22 500 kr/mån
500 - 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Videum Science Park är till för tillväxtföretag och därför kan utbudet av lediga lokaler variera från en vecka till en annan. En dag behövs större ytor omgående, en annan dag vill någon minska sin yta. Så även om du inte ser din önskade storlek på kontor i någon av våra annonser för dagen kan det vara möjligt att vi har det inom en snar framtid, så känn dig alltid välkommen att göra en förfrågan!

Omgivning

Attraktivt område med närhet till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Kommunikationer

Flera busslinjer går till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är Trummenvägen. Cykelvägar leder hit från alla håll.

Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare, laddpark för elfordon. Möjlighet att hyra en fast parkeringsplats. Cykelgarage finns och pumpstation när däcken rullar onödigt trögt.

Parkering

Ja

Service

På området finns matställen med allt från bordsservering till take-away, dagligvaruhandel, apotek, hotell, träningscenter, frisör, tandläkare, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat blomsteraffär, vårdcentral, simhall och bensinmack.

Skyltläge

Alla hyresgäster i Videum Science Park har möjlighet till skyltning med logotyp på gemensam skylt synlig från båda håll på Framtidsvägen.

Närliggande företag

I Videum Science Park verkar små och medelstora företag och organisationer inom olika branscher. Här möter du en mix av etablerade företag och drivna startups, några verkar lokalt och andra internationellt. Största granne och vår viktigaste samverkanspartner är Linnéuniversitetet.

Övrigt

Videum Science Park är sedan 1986 en kunskaps- och innovationsmiljö för företag, studenter och forskning. Här erbjuder vi dig professionell service kring flexibla kontors- och möteslokaler, labbmiljöer för innovation och VR samt ett stort utbud kunskapsevent i samverkan med näringsliv och akademi. Verksamheten utvecklas och drivs av det kommunala bolaget Videum AB.


Karta


Bilder på lokalen