Kontor, F.O. Petersons Gata 2, Högsbo, Göteborg

  • 117 m²
  • 12 675 - 22 425 kr/mån

Här erbjuds ett kontor som passar utmärkt för det mindre företaget i det expansiva området - Högsbo industriområde. Det centrala läget av lokalen ger direkt närhet till trafiklederna om du reser med bil. Genom de smidiga förbindelserna når du även lokalen med kollektivtrafik eller cykel. Här får ni närhet till all tänkbar service alldeles runt knuten!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 117 m²
Adress F.O. Petersons Gata 2
Område Högsbo
Byggår 1982
Objektsnummer 41848223
Områdeshyra 12 675 - 22 425 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds ett kontor som passar utmärkt för det mindre företaget i det expansiva området - Högsbo industriområde. Det centrala läget av lokalen ger direkt närhet till trafiklederna om du reser med bil. Genom de smidiga förbindelserna når du även lokalen med kollektivtrafik eller cykel. Här får ni närhet till all tänkbar service alldeles runt knuten!

Omgivning

Högsbo/Sisjön industriområde är ett av Sveriges största och mest expansiva områden som till en början framförallt präglades av kontor och industriverksamhet men som med tiden har utvecklats till en mycket välbesökt handelsplats. De närmaste åren förväntas området genomgå en storslagen utveckling med många nya bostäder, butiker, hotell och kontor. Därtill kommer vägar att breddas, ny infrastruktur etableras och flödet effektiviseras. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Kommunikationer

Kommunikationen från F.O. Petersons Gata 2 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskjöldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också smidig, precis utanför fastigheten finns en busshållplats där buss 82 och 758 avgår.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!