Kontor, Flöjelbergsgatan 20C, Mölndal, Mölndal

  • 365 m²
  • 2018-09-01.

Nyrenoverad kontorslokal i populär fastighet, med bästa läge mellan Göteborg/Mölndal. Lokalen ligger vid E6:an och utanför tullar. Snart tillträde.


Lokaltyp Kontor
Total yta 365 m²
Adress Flöjelbergsgatan 20C
Område Mölndal
Hiss Hiss finns
Tillträde 2018-09-01.
Objektsnummer 41877890

Beskrivning

Med ett riktigt bra läge på gränsen mellan Göteborg/Mölndal finner ni denna mycket fräscha och nyrenoverade kontorslokal. Lokalen ligger på plan 3 med utsikt över Krokslätt och Mölndalsån. Här sitter man upp till ca 20-25 personer.

Fastigheten ligger utanför tullar och 5 minuter bort från Korsvägen och Svenska Mässan. Det är lätt att ta sig ut på E6/R40, finns parkering runt fastigheten samt ett flertal buss- och spårvagnslinjer ett stenkast bort. I området finns det ett bra utbud av lunchrestauranger och service samt ett gym i samma fastighet.

I nuläget finns det möjlighet att hyra en skyltplats på fasaden, med bästa marknadsföring ut mot E6:an.
Önskvärt med snart tillträde, enligt ö.k.

Förrådsutrymme inom fastigheten går att hyra separat, med möjlig inlastning via fastighetens gemensamma lastkaj.

Omgivning

Krokslätt är området där gammalt möter nytt. Här finner man en bra blandning av affärsfastigheter, bostäder samt vackra grönområden. På östra sidan går både E6an och E20 och härifrån kan man lätt ta sig till Landvetter flygplats på bara 15 minuter. Genom Krokslätt går spårvagnslinjerna 2 och 4 med täta intervaller. Med närhet till Korsvägen, en av Göteborgs knytpunkter, är området strategiskt smart. Krokslätt är ett av de områdena som de satsas stort på i Göteborg och de senaste åren har det skett en spännande utveckling. Här finner du gamla fabriker som blivit moderna arbetsplatser tillsammans med nya kontorsfastigheter.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På 6 minuter tar du dig från hållplatsen Lana till Korsvägen med spårvgn 2, 4 eller buss 158.

Parkering

Parkeringsplatser direkt utanför fastigheten ingår i månadsavgiften/hyran.

Service

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Finns även ett gym i fastigheten.