Kontor, Finnögatan 5 C, TORVINGE, Linköping

  • 200 - 400 m²
  • 10 000 - 43 333 kr/mån

Flexibla kontorslokaler i Torvinge med närhet till Linköping stadskärna med goda kommunikationer och snabb förbindelse till E4:an. Lokalerna anpassas och renoveras efter era behov på hyresvärdens bekostnad, se 3D-planlösningen för exempel på hur lokalerna kan användas. Fastigheten är inhägnad och utrustad med elektronisk grind och här finns goda parkeringsmöjligheter. Fiber finns framdraget till varje rum och lokalerna är även utrustade med hiss och kylaggregat. Det finns även möjlighet att komp...


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 - 400 m²
Adress Finnögatan 5 C
Område TORVINGE
Byggår 1996
Objektsnummer 41915200
Områdeshyra 10 000 - 43 333 kr/mån
600 - 1 300 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Flexibla kontorslokaler i Torvinge med närhet till Linköping stadskärna med goda kommunikationer och snabb förbindelse till E4:an. Lokalerna anpassas och renoveras efter era behov på hyresvärdens bekostnad, se 3D-planlösningen för exempel på hur lokalerna kan användas. Fastigheten är inhägnad och utrustad med elektronisk grind och här finns goda parkeringsmöjligheter. Fiber finns framdraget till varje rum och lokalerna är även utrustade med hiss och kylaggregat. Det finns även möjlighet att komplettera kontorslokalerna med lager/garage/uppställningsytor och containerplatser vid behov. Flexibel inflyttning!

Hör av dig så bokar vi en förutsättningslös visning och berättar mer!

Omgivning

Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg från adressen. Företagen i området är verksamma inom branscherna Åkerier, Spedition & Transport, Bilverkstäder, Fastighetsbolag och Partihandel.

Kommunikationer

Inom gångavstånd (3 min) finns Fångögatan busshållplats som tar dig till resecentrum (13 min).

Planlösning

Lokalerna ligger en trappa upp. Enligt planlösning!

Närliggande företag

Närmaste matställen är Max Hamburgare, The Box Hotell. Affär är Hemköp i Tallboda.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (2883 m)

Bilder på lokalen