Lagerlokal, Finlandsgatan 14, Akalla, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 35 150 - 52 725 kr/mån
FastPartner AB Restaurang (81 m) Shopping (88 m) Bränslestation (131 m) Bilservice (236 m) Kommunikation (362 m) Friskvård (531 m)

Trevligt kontor i markplan med ett pentry i central del av lokalen

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 703 m²
Adress Finlandsgatan 14
Område Akalla
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41869573
Lokalguidens estimerade områdeshyra
35 150 - 52 725 kr/mån
600 - 900 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här finner du ett ljust och fint kontor. När du kliver in i lokalen möts du av en trevlig loungeyta. Idag är planlösningen fördelad med arbetsrum med glaspartier in mot mittendelen av lokalen. Det finns möjlighet att öppna upp till en öppen planlösning om så önskas. Pentryt i en central del av lokalen skapar gemenskap och är en trevlig pausdel för personalen.

Omgivning

Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar dessutom området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

Planlösning

Flexibel

Parkering

Avtalas. Garage finns.

Service

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Övrigt

Bra in och urlastningsmöjligheter.

Artiklar om FastPartner AB

Finlandsgatan 16, Akalla

En lokal med två möjliga entréer - perfekt för dig som vill ...

Visad

Finlandsgatan 16, Akalla

Fint kontor med charmig vindsvåning karraktär

Visad

Finlandsgatan 28, Akalla

Toppmoderna lokaler i Kista med entré i markplan.

Visad

Finlandsgatan 18, Akalla

Spektakulärt kontor högst upp i fastigheten med öppen brasa.

Visad