Kontor, Falugatan 2, Centrum, Falun

Lokalguidens estimerade områdeshyra 25 888 - 36 788 kr/mån
Diös Restaurang (12 m) Shopping (17 m) Friskvård (54 m) Kommunikation (70 m) Bank (137 m) Uttagsautomat (146 m) Parkering (153 m) Bränslestation (251 m) Bilservice (353 m)

Kontor på 327 kvm på Falugatan 2 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 327 m²
Adress Falugatan 2
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864680
Lokalguidens estimerade områdeshyra
25 888 - 36 788 kr/mån
950 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Härlig lokal med stora ytor och rymd centralt i Falun. Bra ljusinsläpp ger en behaglig känsla. Öppen planlösning med tre större rum och ett separat kontorsrum med vacker utsikt mot Faluån. Lokalen går att anpassa efter dina behov, finns även möjlighet att utöka till två plan. Det här är lokalen för dig som tänker stort och vill ha generösa utrymmen. Skulle passa utmärkt till utbildning, gym, dansstudio eller liknande. Dusch, bastu och omklädningsrum finns i anslutning till lokalen.

Omgivning

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ca 50 m till närmsta busshållplats (http://www.dalatrafik.se). Tågstationen ligger på ca 800 m gångavstånd. Cirka 800 m till tågstationen. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats.

Service

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger. Den består av två byggnader med 5 våningsplan vardera. I den ena byggnaden finns kommunen och Falu Stadsbibliotek och i den andra Falan galleria med ett flertal butiker, Clas Ohlson och Systembolaget. Fastigheten är delvis renoverad under senare år.

Uthyrare & kontaktpersoner

Holmgatan 30, Falu centrum

Nybyggd butikslokal med entré i bästa läge på Holmgatan. Ins...

Visad

Hälsingtorget 2 A, Centrum

Kontor på 168 kvm på Hälsingtorget 2 A i Centrum

Visad