Kontor, Fabriksgatan 3, Söder, Östersund

Diös Shopping (67 m) Bränslestation (76 m) Friskvård (204 m) Kommunikation (212 m) Restaurang (336 m) Bilservice (403 m)

Industrikontor på Söder.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 140 m²
Adress Fabriksgatan 3
Område Söder
Våning 2
Objektsnr 41898439
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Diös kan nu erbjuda möjligheten till ett modernt industrikontor med stora ljusinsläpp. Du som hyresgäst är själv med i processen gällande lokalens utformning, rumsindelning och ytskikt se exempelbilder för inspiration. Lokalens storlek kan anpassas från 140-280m2.

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett starkt handelsläge strax söder om centrala Östersund, ca 1 km från centrum. I området finns ett flertal andra butiker, pizzerior, mataffärer, byggvaror samt all handel på Bangårdsgatan. Företag i närheten är bl a Äventyrshuset Multi Challenge, Loppis på Gården, Granngården och Willy:s. Närhet till Storsjö strand och Minnesgärdet.

Kommunikationer

Nära till allmänna kommunikationer och tågstation. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Lättillgängligt med bil. Fina gång- och cykelvägar.

Service

Nära till all möjlig service såsom livsmedel, byggvaror etv. Ca 1 km till Östersunds centrum.

Övrigt

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss.