Butikslokal, Första Långgatan 30, Masthugget, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 19 167 - 76 667 kr/mån
Colliers International AB Friskvård (72 m) Shopping (75 m) Bilservice (82 m) Restaurang (101 m) Kommunikation (106 m) Postkontor (244 m) Uttagsautomat (264 m) Grönområde (285 m) Parkering (354 m) Kemtvätt (481 m) Bränslestation (656 m) Bank (689 m)

Nu erbjuds en rymlig, öppen och ljus butiksyta på Första Långgatan i Linnéstaden/Masthugget med närhet till knutpunkten Järntorget. Med stora skyltfönster mot Första Långgatan och Masthuggstorget möjliggörs god exponering och härligt ljusinsläpp. Lokalen är indelad i två plan, butiksytan är på ungefär 130 kvm med en interntrappa som tar dig till källarplanet med användningsområde för lageryta och personalyta. Lokalens lokalisering är utmärkt med tanke på projekt Masthuggskajen som innebär expand...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 230 m²
Adress Första Långgatan 30
Område Masthugget
Objektsnr 41824160
Lokalguidens estimerade områdeshyra
19 167 - 76 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu erbjuds en rymlig, öppen och ljus butiksyta på Första Långgatan i Linnéstaden/Masthugget med närhet till knutpunkten Järntorget. Med stora skyltfönster mot Första Långgatan och Masthuggstorget möjliggörs god exponering och härligt ljusinsläpp. Lokalen är indelad i två plan, butiksytan är på ungefär 130 kvm med en interntrappa som tar dig till källarplanet med användningsområde för lageryta och personalyta. Lokalens lokalisering är utmärkt med tanke på projekt Masthuggskajen som innebär expandering av Göteborgs stadskärna västerut. Här får ni ett trevligt och varierat serviceutbud genom närheten till de trendiga kvarteren kring Långgatorna!

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här kan du strosa i mysiga butiker, äta på någon trendig restaurang eller gå på teater eller konsert!

Kommunikationer

Hållplats Första Långgatan ligger ca 500 meter från lokalen där buss och spårvagnsförbindelser finns. Centralstationen når du på ca 8 minuter med kollektivtrafik. För den bilburne är det goda förbindelser via Götaleden.
.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Garageplats går att hyra.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Första Långgatan 21, Masthugget

Nu finns möjligheten att hyra ett ljust kontor på sjätte vån...

Visad

Första Långgatan 21, Göteborg

Ett kontor om ca 370 kvm på sjätte våningen finns nu ledigt ...

Visad

Första Långgatan 21, Göteborg

Ett kontor om ca 260 m² finns nu ledigt på andra våningen på...

Visad

Första Långgatan 21, Göteborg

Ljus kontorslokal med öppen planlösning och attraktivt läge ...

Visad