Kontor, Föreningsgatan 33, Centrum, Göteborg

  • 181 m²
  • våren 2023
  • 27 150 - 45 250 kr/mån

Lokal i Vasastan Lokalen är belägen 1 trappa upp i fastigheten, med hiss till våningsplanet. i många år har lokalen används som yogastudio. Funkar fint som kontor, skönhetssalong eller showroom. 181 kvm fördelade enligt följande: en större sal/rum, ett större rum i anslutning till altandörr, ett mindre pentry, 2 omklädningsrum och 4 toaletter, en dusch och förråd. Välkommen på Visning...


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal
Total yta 181 m²
Adress Föreningsgatan 33
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde våren 2023
Objektsnummer 41956311
Områdeshyra 27 150 - 45 250 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Lokal i Vasastan
Lokalen är belägen 1 trappa upp i fastigheten, med hiss till våningsplanet. i många år har lokalen används som yogastudio.
Funkar fint som kontor, skönhetssalong eller showroom.

181 kvm fördelade enligt följande: en större sal/rum, ett större rum i anslutning till altandörr, ett mindre pentry, 2 omklädningsrum och 4 toaletter, en dusch och förråd.

Välkommen på Visning

Föreningsgatan 33
Bostadsfastighet med flera kommersiella hyresgäster. Området är lugnt och trevligt.
Gott om grönytor .

Grannar är SML Dentallab och Vårdcentrum.

Vasastan
Handelshögskolan och Göteborgs universitet är belägna på varsin sida om Vasastan. Handels i början av Vasagatan och Högskolan för design och konsthantverk nästan i slutet av gatan. Därför finns det gott om ställen för tentaöl och gott kaffe på alla fiken, men även riktigt bra konstgallerier och restauranger.

Kommunikation
Spårvagn och buss stannar vid Vasaplatsen och Landala.

Du tar dig runt med Västtrafiks spårvagnar och busslinjer i Göteborg. Via deras app To Go kan du köpa både engångs- och månadsbiljetter, planera din resa och hitta närmsta hållplats.

Göteborg är också en utbyggd cykelstad och det är enkelt att ta sig fram på cykelbanor över hela staden.

I många av våra fastigheter finns det möjlighet att hyra garageplats, annars är det tillståndspakering via Göteborgs Stad som gäller.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen