Kontor, Exportgatan 47B, Hisings Backa, Göteborg

  • 377 m²

Fräscht kontor i två våningar, ytan är ca 377 kvm. Lokalen har direktingång från gatuplan där man möts av en stor öppen yta lämplig för t.ex. showroom eller öppet kontorslandskap. Spiraltrappan innanför entrén leder upp till ytterligare en kontorsyta bestående av cellkontor samt pentry med pausyta. Hiss finns mellan våningsplanen....


Lokaltyp Kontor
Total yta 377 m²
Adress Exportgatan 47B
Område Hisings Backa
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41836818

Beskrivning

Fräscht kontor i två våningar, ytan är ca 377 kvm. Lokalen har direktingång från gatuplan där man möts av en stor öppen yta lämplig för t.ex. showroom eller öppet kontorslandskap. Spiraltrappan innanför entrén leder upp till ytterligare en kontorsyta bestående av cellkontor samt pentry med pausyta. Hiss finns mellan våningsplanen.

Omgivning

Fastigheten ligger i Backadalens industiområde på Hisingen. I närheten finns Stigs Center och Bäckebol som har ett bra utbud av lunchrestauranger, butiker och service.

Kommunikationer

Fastigheten har ett bra strategiskt läge vid E6:an. Busslinje 47 trafikerar området, hållplats Exportgatan. På knappt 30 min tar du dig till Göteborgs centralstation, turen går via Hjalmar Brantingsplatsen som är en knutpunkt för kollektivtrafiken på Hisingen.

Planlösning

Öppen på plan 1. Cellkontor på plan 2.

Parkering

Parkering finns i mån av plats vid fastigheten

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen