Butikslokal, Exportgatan 23, Hisings Backa, Göteborg

  • 500 - 2 500 m²
  • Enligt överenskommelse.

Nyproduktion! Etablera er nya yrkesbutik i Hisings Backa!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 500 - 2 500 m²
Adress Exportgatan 23
Område Hisings Backa
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41853387

Beskrivning

På Exportgatan 23 i Hisings Backa planerar Corem att nyproducera
yrkesbutiker mellan 500 - 2 500 kvm. Ytorna kan specialanpassas
efter önskemål.
Inflyttning ca 12-15 månader efter kontraktstecknande.
Fördelaktigt läget strax intill E6 med goda kommunikationer in till centrala Göteborg.
Bra skyltläge samt stor kundparkering.

OBS! Passar ej för padel.

Välkommen att kontakta för mer info!

Omgivning

Fastigheten ligger i ett industriområde med utmärkt läge strax intill E6 och Göta älv. Goda kommunikationer in till centrala Göteborg.

Fastigheten ligger precis intill påfart/avfart till kommande Marieholmstunneln.
Marieholmstunneln som byggs under Göta älv ska ansluta E45 Marieholm och Partihallsförbindelsen till E6 Tingstadsmotet/Ringömotet.
Förbindelsen förbättrar kommunikationerna och minskar sårbarheten i trafiksystemet mellan Göteborgs hamn och industrierna på Hisingen och den centrala delen av Göteborg.

Kommunikationer

Med 500 meter till E6 går bilresan in till centrala Göteborg på knappa 5 minuter. Från Göteborgs Centralstation går flertalet bussar till fastigheten från Hjalmar Brantingsplatsen. Buss 47 med hållplats "Importgatan" stannar endast ett stenkast från fastigheten

Landvetter flygplats ligger knappt 3 mil ifrån fastigheten och har dagliga avgångar till och från många orter i Sverige och Europa. Med bil tar resan dit cirka 25 minuter från fastigheten..

Service

Närområdet erbjuder ett flertalet restauranger, varuhus och butiker för shopping eller annan service. Endast fem minuter från fastigheten finns ett brett utbud av restauranger. Inom samma avstånd ligger även varuhus så som JYSK och XL-Bygg. Flertalet servicebutiker som Apotek och matbutiker finns även på gångavstånd.

Övrigt

Hisings backa är en närförort till Göteborg på östra Hisingen, med miljonbostäder men också bostadsrätter, villor och radhus. Motorvägen E6 delar området i en industridel mot Göta älv i öster och en bostadsdel i väster.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen