Kontor, Esplanaden 1, Centrum, Sundbyberg

  • 1 354 m²

Hyr lokal i en f d fabrikslokal från 1900-talet med 5 meter i takhöjd och höga industrifönster


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 354 m²
Adress Esplanaden 1
Område Centrum
Kommun Sundbybergs kommun
Objektsnummer 41947510

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 8 minuter från Odenplan och Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Planlösning

Nu finns möjligheten att hyra en modern, ljus och flexibel kontorslokal med fem meter i takhöjd mitt i centrala Sundbyberg!

Lokalen ligger på plan 4, högst upp i fastigheten och har stora industriella fönster vilket gör att man får ett fantastiskt ljusinsläpp. Med två entréer finns goda möjligheter till en extern och en intern del. Lokalen kommer att iordningställas i samråd med nästa hyresgäst.

Fastigheten har en större takterrass med vy över Fabriksparken och tillhörande mötesrum och pentry som enbart de tre hyresgästerna i denna fastighet får nyttja.

Esplanaden 1 är belägen i vårt område Fabriksparken som håller på att växa fram och där vi har fina restaurangaktörer och kanske Sundbybergs mysigaste vinbar.

Cykelparkering i anslutning till fastigheten och möjlighet till garageplats och utomhusparkering.

Service

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.


Karta

Bilder på lokalen