Kontor, Erstagatan 31, Södermalm, Stockholm

  • 335 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 92 125 - 164 708 kr/mån

Ljus Kontorslokal (1tr) intill Vitabergsparken, ledig efter överenskommelse.


Lokaltyp Kontor
Total yta 335 m²
Adress Erstagatan 31
Område Södermalm
Byggår 1958
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41881568
Områdeshyra 92 125 - 164 708 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Ljus kontorslokal (1tr) intill Vitabergsparken med fiber indragen, ledig efter överenskommelse.

Söker ni en kontorslokal i hjärtat av Södermalm lite avskilt från den värsta citystressen men ändå väldigt nära och bara en kortare promenad till Medborgarplatsen? Då är detta lokalen för er. Ljus och fin lokal med närhet till Vitabergsparken och Nytorget belägen i en lugn bostadsfastighet.
Hör av er till oss så berättar vi mer och ordnar en visning. Inflyttning kan ske omgående.

Omgivning

Lokalen ligger i en fastighet med ett väldigt lugnt läge, inget trafikbrus eller andra störningar. Butiker och restauranger finns i närområdet, flertalet lunchrestauranger samt bara några minuters promenad ner till Folkungagatan med ett ännu större och bredare utbud. Nästan i direkt anslutning till fastigheten ligger Vitabergsparken, perfekt för en lunchpromenad eller lunch på en filt i solen. Till Medborgarplatsen är det ca 12 minuters promenad, längs hela vägen ett brett utbud av butiker, restauranger och livsmedelsbutiker med postservice. Närheten till Vitabergsparken samt goda cykelförbindelser ut ur stan mot Nacka är svårslagna i ett så pass centralt läge innanför tullarna.

Kommunikationer

Busstation för blå buss linje 2 ligger precis vid fastigheten och lokalens entré. Bara några minuters promenad ner till Folkungagatan ger även möjlighet att hoppa på linjerna 53 och 76 som, precis som linje 2, båda åker förbi Medborgarplatsen. Slutstation för 2:an är Norrtull medan buss 76 tar dig till Ropsten. Tar man 53:an åt andra hållet är slutstation Henriksdalsberget och efter bara någon minut kommer man ner till Londonviadukten där man kan ansluta till samtliga busslinjer ut mot Nacka. Promenad ner till Londonviadukten är ungefär samma avstånd som till Medborgaplatsen, dvs. 10-12 minuter. Även buss 66 som åker mot Mariatorget och Zinkensdamm finns precis i närheten.

Planlösning

Stor rymlig och rumsindelad kontorslokal på plan 1. Det finns två ingångar till lokalen, en kan användas för personalen och en för gäster. Flexibel planlösning som går att modifiera efter önskemål beroende på verksamhet och arbetssätt, se planritning.

Flexibel planlösning och stor potential, det mesta går att göra om beroende på er verksamhet och era önskemål. Stort pentry. Två wc samt en dusch. Fiber finns.

Lokalen är belägen en våning upp, hiss finns. Parketten är nyslipad och ommålning sker efter ert önskemål


Bilder på lokalen