Kontor, Englundavägen 7, Solna Business Park, Solna

Fabege AB Restaurang (118 m) Friskvård (115 m) Shopping (115 m) Grönområde (254 m) Bank (247 m) Postkontor (160 m) Kommunikation (151 m)

Här har Du alla möjligheter att själv påverka hur Din nya kontorslokal ska bli. Vi har en betong ren yta...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 108 m²
Adress Englundavägen 7
Område Solna Business Park
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41867767
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Den lediga lokalen ligger i Solna Business Park, den dynamiska företagsparken med det bästa företagsklimatet. Lokalen ligger på våning 2. Kontorslokalen har ett generöst ljusinsläpp från tre håll och en ljus entré. Passar perfekt för företag som behöver en representativ entré. Vilken lokal ser ni framför er? Här kan ni vara med och påverka in i minsta detalj. Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop, ICA, Unilever, Orkla, Candy King, SBAB med flera. Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Omgivning

Ett dynamiskt, växande område med Sveriges bästa företagsklimat. Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Coop, ICA, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några. Solna Business Park har sedan länge ansetts vara en företagspark i absolut toppklass.

Kommunikationer

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.

Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Planlösning

Lokalen är idag en så kallad råyta. Det betyder att ni som hyresgäst får vara med och bestämma allt från planlösning till materialval och färgval. Är ni intresserade av att skräddarsy en lokal efter er verksamhet har ni hittat rätt lokal.

Parkering

Garageparkering och markparkering finns i anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns i grannfastigheten där det även finns dusch och möjlighet att torka blöta träningskläder.

Service

I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade).
Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på 5 minuters gångavstånd.

Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher.

Läs mer om Solna Business Park på http://www.solnabusinesspark.se

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Vanderbilt AB, Candy King, Qlik Tech Nordic AB, Opus Capita, PDS Vision, VR Track

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.
Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Fastigheten består av 5 våningar med tidsenliga och ljusa kontor och är byggd i två omgångar. Hus 1 byggdes 1977 och hus 2, 1985. Båda huskropparna renoverades 2008.

Fasaden är modern med en representativ entré från Englundavägen 7 . Det finns även varumottagning med varuhiss i markplan på fastighetens kortsida.

Det tar inte mer än 5 minuter att ta sig till tunnelbanestationen från fastigheten, massor av olika busslinjer ligger bara 5 minuter borta. I närheten ligger många restauranger som erbjuder allt från husmanskost till lättare sallader. Vill du träna under lunchen kan du göra det på Actic Gym som ligger bara 5 minuter bort.

Englundavägen 7, Solna Business Park

Den lediga lokalen ligger i Solna Business Park. Lokalen lig...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Flexibla kontorslösningar på gränsen mellan Solna och Sundby...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Kontorshotellet i Solna Business Park, Stockholm, ligger i e...

Visad