Kontor, Engelbrektsgatan 28, City, Göteborg

  • 323 m²
  • 53 833 - 88 825 kr/mån

Vackert klassiskt kontor i sekelskiftesfastighet. Representativt samt med balkonger.


Lokaltyp Kontor
Total yta 323 m²
Adress Engelbrektsgatan 28
Område City
Objektsnummer 41858766
Områdeshyra 53 833 - 88 825 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Vackert klassiskt kontor i sekelskiftesfastighet.

Kontorslokalen på plan 2 erbjuder 323 kvm med ljusa stora rum som passar bra att sitta flera i eller blanda med kontorslandskap.

Representativt samt två balkonger ut mot Engelbrektsgatan.


Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling!

Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhuskajen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Inom Vallgraven är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan. Centrala Göteborg. Lokalen ligger ett stenkast från Avenyn.

Kommunikationer

Spårvagn och bussar endast någon minut bort.

Planlösning

Mestadels öppna ytor med gott om mötesrum/grupprum.

Övrigt

Visste Du att vi på Colliers International är Göteborgs ledande lokalförmedlare? Hör av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med de allra flesta av Göteborgs fastighetsägare, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning på tel 031-743 00 90 för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen