Kontor, Elementvägen 16, Aspholmen, Örebro

  • 270 m²

Lättillgängligt kontor mitt på Aspholmen!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 270 m²
Adress Elementvägen 16
Område Aspholmen
Publicerad 2023-11-10
Kommun Örebro kommun
Byggår 1967
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41943935

Beskrivning

Här hittar du en lokal som verksamheten kan flytta in i direkt. Med lokalens öppna planlösning finns goda möjligheter att skapa många arbetsplatser men där det också går att ytan i olika zoner. I lokalen finns ett kontor, ett konferensrum, två toaletter, vilorum och självklart ett pausrum. I direkt anslutning till pausrummet finns en uteplats som passar perfekt för en kaffe eller lunch i solen.

Parkering precis utanför lokalen och på grannfastigheten finns flera laddplatser till el/hybridbilar att hyra.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks- och kontorslokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta

Bilder på lokalen