Kontor, Elementgatan 8, Borås, Borås

Colliers International AB Shopping (27 m) Bilservice (40 m) Restaurang (63 m) Kommunikation (243 m) Bränslestation (397 m) Friskvård (445 m) Grönområde (450 m) Kemtvätt (926 m) Uttagsautomat (1010 m) Bank (1356 m)

I Viareds indsutriområde erbjuds nu ett effektivt och nybyggt lager med tillhörande verkstadslokal att hyra om 300 kvm. Planlösningen är fördelad på plan 1 med ett entresol och har två potentiella utformningar beroende på ert behov. Takhöjden på 6 m ger lokalen en rymlig känsla. Här blir ni grannar med BMW, Biltema mfl. Lokalen är strategiskt bra placerad i nära anslutning till R40, Göteborg nås med bil på ca 30 minuter och Landvetter flygplats på ca 20 min....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Elementgatan 8
Område Borås
Byggår 2017
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41824082
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I Viareds indsutriområde erbjuds nu ett effektivt och nybyggt lager med tillhörande verkstadslokal att hyra om 300 kvm. Planlösningen är fördelad på plan 1 med ett entresol och har två potentiella utformningar beroende på ert behov. Takhöjden på 6 m ger lokalen en rymlig känsla. Här blir ni grannar med BMW, Biltema mfl. Lokalen är strategiskt bra placerad i nära anslutning till R40, Göteborg nås med bil på ca 30 minuter och Landvetter flygplats på ca 20 min.

Omgivning

Omkringliggande företag är BMW, Biltema mfl.

Kommunikationer

Strategiskt bra placerad i nära anslutning till R40 avståndet med bil till Göteborg är ca 30 minuter och till Landvetter flygplats ca 20 minuter.

Parkering

4 parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Elementgatan, Viared

Kontor och lagerlokal på 1365 kvm

Visad

Elementgatan, Viared

Kontorslokal på 550 kvm med egen ingång i markplan. Nybyggd ...

Visad

Elementgatan, Viared

Tomt på 2000 kvm med möjlig byggnadsarea om ca 1000 kvm

Visad

Vevgatan 5, Borås

Lager med mycket fint skyltläge precis intill R40 i Viared, ...

Visad