Övrig lokal, Einar Hansens esplanad 23, Centrum, Malmö

  • 123 m²

Vi söker dig som vill öppna ett café i vår fastighet Sjöporten 2 i december 2019. Lokalen är förberedd med imkanal och fettavskiljare vilket gör det möjligt med varm mat. I bakre delen av lokalen finns det utrymme för att förbereda maten. Serveringsytan är generös och det finns gott om plats för fler sällskap att sitta ner och äta. Lokalen erbjuder wc till personal och rwc till kunderna. Lokalen har eget miljörum. Möjlighet till uteservering med solläge. Hör av dig till oss och berätta om dina...


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 123 m²
Adress Einar Hansens esplanad 23
Område Centrum
Byggår 2019
Objektsnummer 41878038

Beskrivning

Vi söker dig som vill öppna ett café i vår fastighet Sjöporten 2 i december 2019. Lokalen är förberedd med imkanal och fettavskiljare vilket gör det möjligt med varm mat. I bakre delen av lokalen finns det utrymme för att förbereda maten. Serveringsytan är generös och det finns gott om plats för fler sällskap att sitta ner och äta. Lokalen erbjuder wc till personal och rwc till kunderna. Lokalen har eget miljörum. Möjlighet till uteservering med solläge.

Hör av dig till oss och berätta om dina idéer! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva café.

Omgivning

I populära Västra Hamnen uppför vi denna fastighet i funkisstil med 55 lägenheter med en cafélokal i bottenplan. Här etablerar du en verksamhet som är nära till havet men också Malmö city. Kunderna är många i Västra Hamnen. Här jobbar ca 15 000 personer, studerar ca 24 000 personer och 9000 personer bor här.

Kommunikationer

Till Västra Hamnen tar du dig enkelt med buss 2 eller 3. Det går också bra att cykla hit på cykelbana. Från Malmö City tar det 10 minuter.

Service

I närområdet finns det mataffär, systembolag, restauranger, skolor, tandläkare, frisörer.


Bilder på lokalen