Kontor, Drottninggatan 92/Adolf Fredriks Kyrkogata 12, Drottninggatan, Stockholm

  • 277 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 76 175 - 136 192 kr/mån

Effektiv och modern kontorslokal om 277 kvm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 277 m²
Adress Drottninggatan 92/Adolf Fredriks Kyrkogata 12
Område Drottninggatan
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1908
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942725
Områdeshyra 76 175 - 136 192 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Effektiv kontorslokal anpassas med hög standard. Planlösningen är öppen och rymmer upp till 25 arbetsplatser. Lokalen har två externa konferensrum, ett för upp till 8 personer och ett för 6 personer. Till lokalen hör även ett rymligt pentry samt två toaletter var av den ena är utrustad med dusch.

Omgivning

Här längs Stockholms längsta gågata äger och förvaltar Hufvudstaden två fastigheter med en mycket rik kulturhistoria. I en av fastigheterna finner ni exempelvis den eleganta Skandiabiografen som är en given plats för filmpremiärer och pressvisningar. I kontorslokaler på Drottninggatan främjas ni av det centrala läget som med närhet till: shopping, kommunikationer, caféer och restauranger

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med fem minuters promenad till T-centralen och Hötorget.

Parkering

Garage finns i intilliggande fastigheter. Hufvudstaden äger även de centralt belägna parkeringshusen Parkaden och Continentalgaraget.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Övrigt

Kvarteret Grönlandet Södra 11, på Drottninggatan 92-94, uppfördes 1908-1911 efter ritningar av arkitekterna Hagström & Ekman, ett av den tidens största arkitektkontor. Genom åren har kvarteret hyst många spännande hyresgäster, däribland varuhuset Grand Bazar. Fastigheten köptes av Hufvudstaden 1923. Efter en omfattande brand 1990 förstördes husets övre våningar. Hufvudstaden har återställt och moderniserat kontorsvåningarna och även nyinrett vinden. Där det har varit möjligt har den ursprungliga arkitekturen bevarats.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen