Kontor, Drottninggatan 64, Centralt Innanför Promenaderna, Norrköping

  • 70 m²

Central kontorslokal mitt i Norrköping City


Lokaltyp Kontor
Total yta 70 m²
Adress Drottninggatan 64
Område Centralt Innanför Promenaderna
Publicerad 2023-11-11
Kommun Norrköpings kommun
Byggår 1940
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41947491

Beskrivning

Välkommen till ditt nya kontor mitt i hjärtat av staden! Denna fantastiska kontorslokal är perfekt belägen mitt i city, vilket ger er enastående tillgänglighet till allt som staden har att erbjuda.

Med en central placering är ni omgiven av ett pulserande stadsliv, ett dynamiskt affärsklimat och spännande möjligheter. Inget behov av långa pendlingar eller förlorad tid - allt ni behöver finns inom räckhåll.

Denna kontorslokal erbjuder två separata kontorsrum som ger er möjlighet att hålla arbete och möten privat samtidigt som ni kan dra nytta av närheten till stadens hjärta. Det fullt utrustade köket gör att ni kan njuta av bekvämligheten att kunna äta och ladda batterierna utan att behöva lämna kontoret.

Tänk dig att gå ut på lunchpausen och upptäcka stadens mångfald av restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter. Eller varför inte bilda nya affärsrelationer och nätverka med andra företag som också har sin bas mitt i city?

Detta är en unik möjlighet att låta er verksamhet blomstra i en miljö som pulserar av energi och möjligheter. Närheten till kollektivtrafik gör det enkelt för både medarbetare och kunder att komma till ert kontor, vilket skapar en smidig och professionell arbetsmiljö.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själva hur ert företag kan trivas mitt i city!

Omgivning

Fastigheten är perfekt placerad i hjärtat av stadens puls, med omedelbar närhet till ett brett utbud av restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom kan du på bara några minuters promenad njuta av den vackra och avkopplande grönskan i Vasaparken.

Kommunikationer

Hit tar du dig smidigt till fots, med spårvagn, buss och i bil.

Planlösning

En genomgående och ljus lokal.

Parkering

Nära till flera P-hus och garage.

Service

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till badhus.

Övrigt

Perfekt belägen fastighet med mångsidig användning som inkluderar butiker, kontor och allmän service. Den är strategiskt placerad mitt på Drottninggatan, vilket ger en utmärkt central position i hjärtat av Norrköpings city.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen