Kontor, Drottninggatan 6, Centrum, Gävle

Lokalguidens estimerade områdeshyra 42 000 - 62 000 kr/mån
Diös Restaurang (2 m) Friskvård (11 m) Shopping (1 m) Parkering (292 m) Bank (358 m) Uttagsautomat (64 m)

Övrigt på 480 kvm på Drottninggatan 6 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 480 m²
Adress Drottninggatan 6
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864753
Lokalguidens estimerade områdeshyra
42 000 - 62 000 kr/mån
1 050 - 1 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Rymlig kontorslokal med attraktivt, centralt läge vid stortorget och all tänkbar service, shopping och restauranger utanför entrén. Lokalen består idag av separata kontorsrum men det finns stora möjligheter att påverka lokalens utseende och utformning. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa en inspirerande arbetsmiljö mitt i city. Hiss och garage finns i fastigheten.

Omgivning

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior.

Kommunikationer

Ca 500 m till tågstation och busstation. Avstånd till flyg ca 14 km, Gävle - Arlanda tar 60 min med X2000. Endast 100 m till navet för stadsbussarnas trafik på Stortorget.

Service

Fastigheten är centralt belägen intill Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, vattenkonst, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel och här finner du bland annat de flesta kedjebutikerna och stans gallerior. Livsmedelsaffär, bank, apotek och lunchrestauranger finns runt hörnet.

Uthyrare & kontaktpersoner

Drottninggatan 6, Centrum

Rymlig kontorslokal med attraktivt, centralt läge vid storto...

Visad

Drottninggatan 9, Centrum

Kontorslokaler i varierande storlekar. Vi undersöker efterfr...

Visad

Drottninggatan 9, Centrum

.Lokalen belägen mitt i centrala Gävle i Gallerian Nian.

Visad