Kontor, Drottninggatan 34, Centrum, Malmö

  • 290–615 m²

Ta chansen att flytta in i denna fina fastighet i Malmö med utsikt över kanalen och Kaptensbron. Ljusa, öppna lokaler mellan 390-1270 kvm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 290–615 m²
Adress Drottninggatan 34
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41917490

Beskrivning

I denna fina profilfastighet i centrala Malmö, med utsikt över kanalen och Kaptensbron, har vi nu lediga kontorsytor. Ljusa, öppna ytor som vi anpassar enligt önskemål. 

Här finns 290 kvm ledigt på plan 1 samt 325 kvm på plan 2. Dessa kan hyras var för sig eller länkas samman med en interntrappa till en större lokal om 615 kvm. Fastigheten är gammal och anrik men all teknik och ventilation är ny och modern. Parkeringsplatser finns på gårdssidan och förrådsytor går att hyra till vid behov.

Närheten till all tänkbar handel och service samt både buss och tåg är ett stort plus. Lokaler värda att titta på!

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Med bara ett par minuters promenad når du Gustav Adolfs torg där all busstrafik finns. Närmsta citytunnelstation är Triangeln, fem minuters promenad från fastigheten. Vi kan erbjuda både garage- och parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.

Service

Närheten till centrala Malmö och all tänkbar service finns på promenadavstånd. Fastigheten ligger bara ett stenkast från gågatan med ett stort urval av restauranger, apotek, butiker med mera.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen