Kontorshotell, Drottninggatan 13, Centrum, Göteborg

Business Region Göteborg Restaurang (11 m) Friskvård (25 m) Shopping (40 m) Parkering (43 m) Uttagsautomat (156 m) Bank (197 m) Kemtvätt (218 m) Kommunikation (270 m) Grönområde (287 m) Bilservice (329 m) Postkontor (392 m)

Ett coworking kontorshotell. Det innebär att man inte har ett eget rum utan alla platser är öppna och man sätter sig där man vill och det är ledigt. När man går får man "rensa" sitt skrivbord igen. Vijobbar mycket med nätverket och mervärden, och kör en hel del workshops och seminarier som är gratis och frivilliga. För 1500kr/mån ingår allt man behöver med arbetsplatser, mötesrum, konferensrum, kaffe/te, internet och utskrifter. I dagsläget har vi 35 företagare i olika branscher som har kontor...

Beskrivning

Ett coworking kontorshotell. Det innebär att man inte har ett eget rum utan alla platser är öppna och man sätter sig där man vill och det är ledigt. När man går får man "rensa" sitt skrivbord igen. Vi jobbar mycket med nätverket och mervärden, och kör en hel del workshops och seminarier som är gratis och frivilliga. För 1500kr/mån ingår allt man behöver med arbetsplatser, mötesrum, konferensrum, kaffe/te, internet och utskrifter. I dagsläget har vi 35 företagare i olika branscher som har kontor vilket är ett väldigt kraftfullt nätverk.

Område: Inom vallgraven
Tillträde: Löpande
Post: Posthantering/postfack ingår
Våningsplan: 3
Storlek: 242kvm delat kontor
Kommunikationer: Nära till Domkyrkan och Brunnsparken
Hyra: 1500kr/mån exkl. moms

Slussplatsen 1, Centrum

Kontorslokal om ca 255 m² i Göta Källare, Slussplatsen 1.

Visad

Norra Hamngatan 36, Inom vallgraven

Yteffektiv kontorslokal om 140 kvm med gångavstånd till cent...

Visad

Norra Hamngatan 36, Centrum

Yteffektivt kontor om ca 140 kvm mitt i centrala Göteborg, b...

Visad