Kontor, Drottninggatan 10 C, Centrum, Katrineholm

  • 395 m²
  • 11 rum
  • Efter överenskommelse

Mitt i centrala Katrineholm på bästa läget finns nu en ledig kontorslokal för uthyrning. Det centrala läget med 2 minuters gångväg till Centralstationen gör lokalerna idealiska för företag med personal som är på resande fot. Ett varierat utbud av butiker och restauranger finns runt knuten. Lokalen erbjuder en trevlig atmosfär med flexibla och anpassningsbara lösningar. Lokalen erbjuder 395 kvm, består av 11 kontorsrum och ett stort mötesrum som kan avdelas med skjutdörrar till tre mindre rum...


Lokaltyp Kontor
Total yta 395 m²
Adress Drottninggatan 10 C
Område Centrum
Byggår 1960
Renoveringsår 2008
Hiss Ja
Tillgänglighet Hiss
Våning 2
Antal rum 11
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41917358

Beskrivning

Mitt i centrala Katrineholm på bästa läget finns nu en ledig kontorslokal för uthyrning. Det centrala läget med 2 minuters gångväg till Centralstationen gör lokalerna idealiska för företag med personal som är på resande fot. Ett varierat utbud av butiker och restauranger finns runt knuten. Lokalen erbjuder en trevlig atmosfär med flexibla och anpassningsbara lösningar.

Lokalen erbjuder 395 kvm, består av 11 kontorsrum och ett stort mötesrum som kan avdelas med skjutdörrar till tre mindre rum. Vidare finns reception, kopieringsrum, personalrum, två toaletter, pentry med kylskåp/frys, diskmaskin, mikrovågsugn och kaffemaskin. Lokalen är belägen på våning ett. Huset har hiss.

Omgivning

Många restauranger, detaljhandel och butiker, kontor bostadsfastigheter och skolor

Kommunikationer

2 min från Resecentrum.

Parkering

Ja

Uppvärmning

Vattenburen värme med klimatanläggning

Övrigt

Läs mer på kfab.se