Kontor, Drakegatan, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 604 167 - 3 187 500 kr/mån
NCC Property Development AB Friskvård (28 m) Restaurang (60 m) Shopping (60 m) Parkering (93 m) Bank (94 m) Uttagsautomat (100 m) Kommunikation (4190 m)

I Kineum kommer det att vara lite lättare att arbeta och verka. Vad vi menar med det kommer vi att presentera inom kort… Första inflytt räknar vi med 2020. Är du nyfiken? Tveka inte att ta kontakt!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 5 000 - 15 000 m²
Adress Drakegatan
Område Gårda
Tillträde 2020
Objektsnr 41889962
Lokalguidens estimerade områdeshyra
604 167 - 3 187 500 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här ska vi nu tillsammans med Platzer bygga en unik kontorsfastighet som kommer att ta plats och sticka ut. Kineum är vårt bidrag till att utveckla Gårda till en hållbar och levande stadsdel för många och olika sorters människor.

Omgivning

Gårda är ett expansivt område nära Göteborgs centrum där många stora och små företag valt att etablera sig. Under de senaste åren har området moderniserats och växt med både nya bostäder och lokaler och nu är det dags att ta nästa steg i områdets utveckling.

Kommunikationer

Platzer Fastigheter och NCC Property Development har därför tecknat avtal om att gemensamt utveckla fastigheten på Drakegatan i Gårda genom ett delägt bolag. Projektet omfattas idag av en befintlig byggnad om cirka 16 000 kvadratmeter samt en bedömd tillkommande byggrätt om cirka 30 000 kvadratmeter kontor i ett attraktivt läge intill Ullevimotet.

Dagens Gårda är ett expansivt utvecklingsområde ett stenkast från centrum och evenemangsstråk. De senaste åren har området moderniserats och växt med nya bostäder och lokaler. Utmed Mölndalsån och Gullbergsån finns fina promenadstråk och en avslappnad atmosfär. Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20 och promenadavstånd till Centralstationen och centrala Göteborg. Med bil tar det endast 15 min till Landvetter flygplats. I eller i direkt anslutning till Kineum kommer vi kunna erbjuda parkering för bil, cyklar och alternativa transportmedel.

Planlösning

Vi hjälper våra kunder att nå sina affärsmål. För att göra det måste vi lyfta blicken. Därför erbjuder vi vad vi är övertygade om är dagens och morgondagens bästa kontor enligt konceptet Future Office by NCC. Utgångspunkten är alltid en grundlig analys av din verksamhets behov. Vilka är era framtidsplaner, era utmaningar och era visioner?

Future Office bygger på kontinuerlig omvärldsbevakning och uppdatering inom den senaste forskningen inom arbetsmiljöfältet. Det är utifrån den grunden vi hjälper er att skräddarsy lokaler som är anpassade efter just er verksamhet.

Skyltläge

Bästa läget, med synlighet från E6:an

Drakegatan, Gårda

I Kineum kommer det att vara lite lättare att arbeta och ver...

Visad

Fabriksgatan 10, Gårda

Här har ni chansen att hyra en lokal i markplan om 325 kvm. ...

Visad

Fabriksgatan 10, Gårda

Lokal i markplan med egen port vid sidan där det finns möjli...

Visad