Kontor, Drakegatan 7, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 24 650 - 43 350 kr/mån
Lokalisera AB Bilservice (40 m) Restaurang (40 m) Shopping (82 m) Friskvård (87 m) Uttagsautomat (105 m) Bank (107 m) Bränslestation (174 m) Kommunikation (334 m) Parkering (406 m) Grönområde (653 m)

Fin kontorslokal mitt i populära Gårda.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 204 m²
Adress Drakegatan 7
Område Göteborg
Byggår 1989
Hiss Hiss finns
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41868527
Lokalguidens estimerade områdeshyra
24 650 - 43 350 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På andra våningen i denna fastighet erbjuds ett kontor på 204 kvm som idag har en rumsindelad planlösning men som gärna kan anpassas efter era önskemål. Med fönster åt två håll blir lokalen härligt ljus. Detta är en representativ fastighet med härlig ljusgård mitt i populära Gårda och hissen tar er direkt upp till andra våningen. I området finns gott om lunchrestauranger, garage finns i huset och parkeringsplatser precis utanför. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna.

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge inte långt till de centrala delarna av Göteborg såsom Korsvägen, Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Gränsen för området går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Besöksparkering finns.

Drakegatan 5, 2., Centrum

Kontorslokal om 208kvm på Drakegatan 5 i Gårda. Lokalens pla...

Visad

Drakegatan 5, Centrum

Ljusa lokaler med god standard Här finns möjlighet att utfor...

Visad

Drakegatan 6-10, Gårda

Öppna kreativa ytor på härliga Almedal

Visad

Drakegatan 6-10, Gårda

Öppna kreativa ytor på härliga Almedal

Visad