Kontor, Drakegatan 7, Göteborg, Göteborg

  • 204 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 28 900 - 47 600 kr/mån

Fin kontorslokal mitt i populära Gårda.


Lokaltyp Kontor
Total yta 204 m²
Adress Drakegatan 7
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Hiss Hiss finns
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41868527
Områdeshyra 28 900 - 47 600 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

På andra våningen i denna fastighet erbjuds ett kontor på 204 kvm som idag har en rumsindelad planlösning men som gärna kan anpassas efter era önskemål. Med fönster åt två håll blir lokalen härligt ljus. Detta är en representativ fastighet med härlig ljusgård mitt i populära Gårda och hissen tar er direkt upp till andra våningen. I området finns gott om lunchrestauranger, garage finns i huset och parkeringsplatser precis utanför. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna.

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge inte långt till de centrala delarna av Göteborg såsom Korsvägen, Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Gränsen för området går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Besöksparkering finns.Bilder på lokalen