Kontor, Dockplatsen 1, Dockan, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 89 604 - 142 313 kr/mån
Wihlborgs Fastigheter AB Shopping (10 m) Restaurang (10 m) Friskvård (88 m) Bank (211 m) Parkering (214 m) Uttagsautomat (239 m) Kemtvätt (240 m) Kommunikation (264 m)

Kontor med utsikt över hamnen i Dockan

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 265 m²
Adress Dockplatsen 1
Område Dockan
Objektsnr 41861681
Lokalguidens estimerade områdeshyra
89 604 - 142 313 kr/mån
850 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ett modernt kontor högt upp i fastigheten med utsikt över hamnen. Stora öppna ytor för arbeten och möten. Fastigheten har en trevlig och välkomnande entré. Huset har en lunchrestaurang där det även arrangeras en del event. Några hyresgäster i fastigheten är Tema arkitekter, Sigma, Smeg, Teleca och Danir.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.

Parkering

Restaurang i huset

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.