Kontor, Djupdalsvägen 13-15, Sollentuna, Sollentuna

FastPartner AB Friskvård (376 m) Restaurang (121 m) Shopping (87 m) Bränslestation (534 m) Kommunikation (292 m) Bilservice (376 m) Grönområde (449 m)

Kontor/ Lager och utställning mitt i Sollentuna

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 4 388 m²
Adress Djupdalsvägen 13-15
Område Sollentuna
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41855988
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En perfekt fastighet för ett företag som har behov av lager, produktion och kontor. I denna fastighet kan man få allt. En trevlig entré där man kommer direkt in i ett utrymme som känns som ett showroom. Kontoret ligger på ett eget plan med fönster i varje väderstreck. Högst upp finner man två konferensrum med en stor altan. Lagret är uppdelat i två delar med en högre del. Den är 6,8 m till tak. Sen har du en lägre del och den är 3,3 m till tak. Hela fastigheten är sprinklad och har tryckluft över hela lager delen. Det är 5,4 m mellan pelarna. På bottenvåningen så finns det omklädningsrum och bastu. Det finns en intern hiss mellan alla plan denna tar 8 pers/ 1000 kg. På andra våningen finns det ett serverrum. Samt några mindre kontorsrum.

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen med att tillföra nya företag och nya bostäder. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av de nybyggda rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att anlända med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Det passerar ett flertal bussar vilket gör det smidigt att ta sig kommunalt, det tar ca 7-8 min att åka till Sollentuna Centrum. Önskar ni åka pendeltåg är det Sollentuna Centrum och Häggvik Centrum som ligger som närmaste station dessa tar ca 15 min att gå till. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt en nybyggd miljöklassificerad bensinstation med den nödvändigaste servicen.

Parkering

30 parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften/hyran.

Service

Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall och simhall.

Övrigt

Fastighet med alla möjligheter. Här finns det lager, Showroom och kontor i samma fastighet.

Artiklar om FastPartner AB

Djupdalsvägen17-19, Häggvik

Unik fastighet med spännande design. Bra kommunkationsläge. ...

Visad

Djupdalsvägen17-19, Häggvik

Unik fastighet med spännande design. Bra kommunkationsläge. ...

Visad