Kontor, Djäknegatan 16, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 78 325 - 102 425 kr/mån
Skandia Fastigheter Restaurang (44 m) Shopping (14 m) Bank (530 m) Friskvård (11 m) Kommunikation (551 m) Uttagsautomat (170 m) Grönområde (108 m)

Välplanerad kontorslokal på central och representativ adress i Malmö Inbjudande och luftigt kontor med generöst med fönster. Kontorsrummen avgränsas med glaspartier med trästomme och slagdörrar. Genomgående parkettgolv i rum, textilmatta i gångstråk och vitmålade väggar. Det finns fiber i fastigheten. Lokalen består i dag av en blandning av kontorsrum och mötesrum men kan öppnas upp för att skapa ytor i landskap. Det finns ett nyrenoverat pentry med tillhörande matplats i lugnt läge mot gården....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 482 m²
Adress Djäknegatan 16
Område Centrum
Objektsnr 41863882
Lokalguidens estimerade områdeshyra
78 325 - 102 425 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välplanerad kontorslokal på central och representativ adress i Malmö

Inbjudande och luftigt kontor med generöst med fönster. Kontorsrummen avgränsas med glaspartier med trästomme och slagdörrar. Genomgående parkettgolv i rum, textilmatta i gångstråk och vitmålade väggar. Det finns fiber i fastigheten. Lokalen består i dag av en blandning av kontorsrum och mötesrum men kan öppnas upp för att skapa ytor i landskap. Det finns ett nyrenoverat pentry med tillhörande matplats i lugnt läge mot gården. Tillgången på toaletter är god och det finns rymliga förråd. Det är möjligt att kombinera ytan med ytterligare ytor i samma våningsplan till en sammanhängande yta på 790 kvm.

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.


Det centrala läget ger närhet till det mesta, bara runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter som exempelvis exklusiva Baltzarhuset med ett stort utbud av välkända varumärken samt flera trevliga caféer. Nästan lika nära är det till pittoreska Lilla Torg med härligt folkliv och fina restauranger samt mindre hantverksbutiker. Välkommen till en inspirerande miljö!

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.
-

Djäknegatan 16, Centrum

Större kontor med flexibla anpassningsmöjligheter mitt i cen...

Visad

Rundelsgatan 14, Centrum

Modernt kontor i ljusa renoverade lokaler erbjuds nu central...

Visad

Djäknegatan 20, Centrum

Butik i vältrafikerat läge med bra skyltmöjligheter Butiksl...

Visad

Djäknegatan 23, Centrum

Butikslokal om 190 kvm belägen på Djäknegatan. Lokalen är id...

Visad