Kontor, Derbyvägen 6A, Jägersro, Malmö, Malmö

  • 450 m²

Stort härligt kontor som fördelas på enskilda kontorsrum, ett gigantiskt konferensrum, pentry samt en [...]


Lokaltyp Kontor
Total yta 450 m²
Adress Derbyvägen 6A
Område Jägersro, Malmö
Objektsnummer 41881438

Beskrivning

Stort härligt kontor som fördelas på enskilda kontorsrum, ett gigantiskt konferensrum, pentry samt en del kontorsyta i öppet landskap. Lokal med mycket ljusinsläpp och stor variation i planlösningen. I anslutning till entrén kan man få en trevlig ljus lounge/reception och ett större mötesrum, avskilt från kontorsarbetsplatserna. I dagsläget finns 14 st kontorsrum men kan utvidgas med ytterligare två rum om behov finns. Lokalen ligger på våningsplan två i fastigheten. Möjlighet finns att påverka golv och färgsättning då lokalen är i behov av en uppfräschning. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro köpcentrum och Jägersro travbana. Perfekt läge nära Inre Ringvägen och Amiralsgatan rakt in till city!

Kommunikationer

Närheten till Inre Ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Väljer du buss finns förbindelser alldeles i närheten av fastigheten.

Planlösning

Planlösningen går att anpassa för att passa er verksamhet optimalt.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

Alldeles i närheten ligger Jägersro Center där du har olika lunchalternativ, kan shoppa eller kanske handla hem mat efter jobbet.

Övrigt

Trevligt kontorsplan i lugnt område på Jägersro


Bilder på lokalen